Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Kirpparilöydöt ja muut kuulumiset

Viime postauksesta on taas liian kauan aikaa! Nyt onneks kerkesin oikein istahtaa koneelle ja kertoa vähän  mitä mulle kuuluu :)

Takki ja pikkulaukku/SPR


Viime viikonloppuna oltiin kotona ja käytiin lauantaina veljenpojan 1vee synttäreillä :3 poju tepasteli jo täysin menemään ja muutama pappa tuli jo suusta. Vietiin lahjaks klassinen puhelinlelu ja poika tykkäs! Oli ihanaa seurata pikkumiehen leikkejä :D Käytiin myös SPR-kirppiksellä ja sieltä löysin takin. Mukavan löyhä syystakki ei kuitenkaan lämmitä pikkupakkasissa, mutta on ihan kivaa vaihtelua trenssille ja sporttitakeille...

Maksoin takista siis 3,40€ ja pikkulaukusta 1,69€. Oikeita kirpparilöytöjä vai mitä? Takki on ollu kyllä joka päivä päällä sen jälkeen kun sen ostin :)


Koeviikko on ohi ja aamut kylmiä. Oon pitäny aamuisin visusti kaulahuivia ja lapasia. Kokeet meni ihan hyvin, mutta parannettavaa on tietysti aina :p

Tää viikonloppu menee Kokkolassa, käytiin aamupäivästä kaupungilla ja ostettiin Kätkijät -elokuva illaksi. Oli tosi kiva! Studio Ghiblin ystäville ja kaikille suosittelen lämpimästi :)

Keltainen maa.
Koitan päivittää vielä kerran ennen syyslomaa, sillä silloin tämä tyty lähtee kauas pois lämpimään ;) Kuvia luvassa tietysti myös sieltä!


Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti