Sivut

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kolme kuvaa minusta

Viikko menny koomaillessa, mutta viime viikonloppu meni OULUSSA. Käytiin Jennin kanssa katsomassa Speksi-teatteria ja shoppailemassa kaupungilla. Ostoksista voisin laittaa kuvaa sittemmin, tällä hetkellä kaikki paidat pyykissä...

Tällaisen paidan ostin ainakin, ja sitten yhden ale-paidan H&M:stä ( 3e!!! ) ja Gina tricosta kans yhden mukavan paidan. Ja uuden päiväkirjan! Oon kirjottanu päiväkirjaa tosi kauan, ja nyt onkin vuorossa jo 6. kirjanen. Voisin tehdä joskus postauksen päiväkirjoistani, koska luulen että ne on kuolevaa kansanperinnettä.

Uusin päiväkirjanen!
Viikko on mennyt taas lukioelämän ja muun elämän tasapainottelussa. Tiistaina kävin Ullavassa säestämässä sekakuoroa ja sai vähän laittautuakin esitystä varten. On mukavaa, kun Ullavasakin järjestetään tällasia tapahtumia - oli oikein mukavasti porukkaa. Pikkukylän kasvattina on oppinut siihen, että kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin aina mennään!


Paussipatukat on osottautunu loistoasiaks kiireisellä viikolla.

Soitto- ja laulutunnit on mennyt tällä viikolla oikein mukavasti, mutta ens viikolla vois tsempata jotenkin. Oon ollut tällä viikolla niin väsynyt! Nukuin eilenkin 2h päikkärit ja sen jälkee heti 11 maissa nukkumaan ja klo 9 ylös... Silti ainoastaan aamukahvi sai mun aivot heräämään.

Niin! Ja kävin myös tänään kampaajalla. Oli ihanaa vain unohtaa ajan- ja paikantaju.

Ennen..
Ja maanantaina suuri koitos - nimittäin YH2 koe. Koko viikonloppu pyhitetään siis taloustiedolle. Koko. Viikonloppu. Kumpa muistaisin sen itsekin.

10cm lyhyemmällä letillä
Heli


1 kommentti: