Sivut

lauantai 5. syyskuuta 2015

#JKL

Nyt 5 Jyväskylän täyteistä päivää takana. Tyhjät ja täydet muuttolaatikot sekaisin olkkarin lattialla. Äsken vielä satoi vettä. 

Hyvin täällä menee. Yliopistossa on vielä ainakin tähän mennessä mennyt ihan hyvin ja ymmärrettävästi (huom eka viikko huom huom). Maanantaiksi pitäis olla ekat 7 harjoitustehtävää tehtynä. Vielä 3 tekemättä...

Meidän kämppä on noin 2,5km päässä Mattilanniemen kampukselta, minne mä hurautan pyörällä noin vartissa. Eli etäisyydet on mitä mainioimmat. Kämpästä sitten tarkemmin kuvia kun saadaan järkättyä loput kamat ja sohva paikoilleen (pitäis tulla ens perjantaina kotiinkuljetuksella!). Kahdelle ihmiselle tää on kyl ihan riittävän kokoinen :) 

Tietysti vielä tuntuu vähän oudolta sanoa itseään jyväskyläläiseks tai yliopisto-opiskelijaksi. Asettuminen vie oman aikansa. Tuntuu kuitenkin, että mut on otettu tosi hyvin vastaan yliopistolla! Lähes joka päivä tähän mennessä on ollut erilaista iltapäivä- ja iltatoimintaa. Vapaaehtoisuus on myös jees, yritän osallistua kaikkiin huvituksiin kunhan ehtisin! 

Kuvia siis on kyllä tulossa, mutta myöhemmin :) Tässä pikakuulumiset. 

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti