Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Häsläystä puhelimella ja koneella

Eilen jäätiin vielä yheks yöks Kaustiselle ja juhlistettiin Severin 18v synttäreitä ja samalla koeviikon loppumista. Olikin jo aika! Onneks nyt alkaa lukiossa helpommat ajat eikä tarvi turhia stressata ainakaan kolmeen viikkoon...

Jennin kaa otettiin kirjat esiin jo ennen matikan tunnin alkua. ( kuvan tavarat liittyvät tapaukseen)
Tänäaamuna herättiin jo kymmenen jälkeen ja laittauduttiin ja Jussin äiti tuli hakemaan meitä Kokkolaan. Tänne päästyämme sitten lähdettiin juhlistamaan Jussin veljen pojan 3v synttäreitä :) Oli kyllä tosi reipas synttärisankari.

Sain aikaiseksi tänään myös uuden twitteri-tunnuksen, jonka ajattelin sujauttaa tän blogin yhteyteen, että voin päivittää jotain pientä aina välillä! (Kännykkä kun mulla on AINA taskussa) Mutta musta tuntuu että tää blogger kapinoi mua vastaan tässä suhteessa, jos joku osaa neuvoa NIIN SAA AUTTAA :)

Sitten onnistuin lataamaan mun nokialaiseen myös kohutun munapelin 8D päätin omistautua sille koko illaksi, vaikka oon vasta saanu näpyteltyä 500 kertaa. No, ehkäpä tämä tästä.


Ilta jatkuu popcornien, geisha-suklaan ja mountain dewin kera. Ja jatkan puhelimen ja koneen kaa värkkäämistä, nyt kun oikein innostuin :) Match has been found, see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti