Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hulabaloo-viikko

Viime viikko meni kyl ihan niink siivillä! Oli penkkareita, wanhoja... Ja tietysti meillä ykkösillä oli omat hommamme näitten kaikkien hommien keskellä.
 Me vastattiin wanhojen tarjoilusta. Hommattiin siis booliin värkit, tarjoiluleivonnaiset, kahvit ja mehut. Lisäks meidän tehtävänä oli hoitaa koristelut sun muut tuolien siirtelyt jne jne. Ja kun illalla wanhat oli tanssinu tanssinsa ja vieraat lähteny, me jäätiin siirtelemään pöydät takaisin paikoilleen. :)



Wanhat oli siis perjantaina ja koska meillä meni vähän myöhempään ni tultiin takasi Ullavaan Jussin kaa vasta eilen lauantaina. SIITÄ ASTI oon syöny vaan ja syöny lisää :D Ja nyt tuntuu et kaikki edellisten viikkojen salikerrat on menny ihan hukkaan! Mutta jospa ens viikoks ottais itteään niskasta kiinni...

Viel viikko ja sit lomaa! :) Ainaki alkuloma menee Ullavassa, etten tiiä miten tää järjestellää, kun mulle on varattu kaikkee toimintaa koko hiihtolomaks: tiistaina hampilääkäriin, torstaina tukkalääkäriin.. pitäis keretä viel nähä kavereitaki ja käydä kokkolassa! Pitää järjestellä.. :)

1 kommentti:

  1. Onpa Nasu kasvanut! :o :D
    Mutta hyvää lomaa ja tuu joku vkl tänne päin, nii keretään meni nähä?! :)

    VastaaPoista