Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

PartyLite-tilauksia

Tosiaan meillä kotona pidettiin PartyLite-kutsut pari viikkoo sitte :) Tuli siinä samalla tilattua pari mukavaa juttua, joista aattelin laittaa tänne kuvat. En oo ikinä ennen ollu millää kutsuilla, mutta tuo kynttilä- ja tuoksutuotteiden esittely oli kyllä tosi kivaa, ku sai haistella niitä hajuja etukäteen ni tiesi että mitä ottaisi.


Ensinnäkin ostin tällaisen teen ja kurkun tuoksuisen tuoksukynttilän keittiöön rauhoittamaan opiskelua ja samalla tuomaan raikasta tuoksua. Tässä kuvassa en oo vielä ehtiny ottaa sitä käyttöön mutta nyt oon pari kertaa saanu jo tuoksutellaki kynttilällä. On tosi mukava ja mieto tuoksu. :) !


Sitten ostin myös vessaan tuoksuöljyä, siihen tuon maljakon ja tuoksutikkuja. Öljyä laitetaan siis alle puol desiä tuon astian pohjalle, lisätään tikut ja annetaan olla. Tikkuja lisäämällä tai vähentämällä saa säädeltyä tuoksun vahvuutta. Tuoksuja oli tosi monta eri vaihtoehtoa mutta mä päädyin sellaseen vaniljan ja sitruunan sekoitustuoksuun, joka on tosi piristävä ja raikas :) Ja ku tosiaan laitoin vain nuo neljä tikkua ni se hajukaan ei ole liian vahva.


Elämä Pajalassa on samanlaista kuin ennenkin, koulussa ollaan joka päivä, toisinaan vähän pitempään ja toisiaan lyhyempään, sillä mulla loppuu tiistaisin koulu jo klo 12 ! :D Tosi hassua että ku pääsee koulusta ni telkkarista ei tuu muutaku uusintoja ja ostos-tv. 

Jos huomisesta selviän oon tyytyväinen, sillä luistelua . 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti