Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Pikapaluu arkeen

Heipparallaa!

Arki tuli tupaan räjähdysmäisellä vauhdilla, kun tiistaina starttas koulu ja samalla meillä oli AVO-päivä. AVO-päivässä vanhat musalukiolaiset tulee kertomaan niiden nykyisestä koulutuksesta tai ammatista hyvin lyhyen vartin sessioina ja opiskelijat saa kiertää pitkin koulua ja käydä kuuntelemassa näitä tietoiskuja. Ite kävin kuuntelemassa mm. kätilöä, mediateknikkoa sekä international business -opiskelijaa. 

Vaikka mikään noista aloista ei oo erityisesti se, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa, oli siistiä kuulla et miks ne on valinnu juuri sen alan ja mikä on niiden motivaattori siihen hommaan!

Kiertelyn päätteeksi meillä tehtiin myös Rakkaustinen -radio-ohjelma tiistaina ja mä pääsin radiokoppiin haastattelemaan veljen vaimoa kätilöntöistä. Oli ihan toisenlainen fiilis päästä tutun kanssa jutustelemaan ja se haastattelu meniki mun mielestä ihan napakasti.

Parin "tavallisen" koulupäivän jälkeen tuli jälleen perjantai ja tänään meidän rehtori tuli vaan meidän ruotsintunnille ja nappas mut sieltä mukaansa. Mua haastateltiin Keski-Pohjanmaahan uudesta lukiouudistuksesta ja meiltä muutamalta musalukiolaiselta kysyttiin, että mitä mieltä me ollaan valinnaisuuden lisäämisestä. Oli tosi kiva päästä puhumaan siitä kun sitä ollaan puitu erilaisissa kokouksissa syksyn ja alkutalven mittaan.

Ja jotta en pääsis asettumaan tavalliseen koulumaailmaan, lähtee tiedotustiimi maanantaiaamuna aikaisin Kokkolan juna-asemalle ja Helsinkiin!! Käydään tutustumassa Helsingin Sanomissa ja Maailman kuvalehdessä ja Ylellä - ainakin. En malta odottaa :)


PS. Ruokablogiin oon ottanut jo kuvia mutta haluan valmistella sitä vielä ajatuksella. Linkkaan tänne blogiin sitten osoitetta kun blogi on lukemiskunnossa.

PPS. Älkää tylsistykö kuoliaaksi, kun en löytänyt tähän postaukseen oikein sopivia kuvia :( enkä muistanu ottaa puhelimeen johtoa jotta oisin siirtäny muutaman...

Viettäkää oikein mukava viikonloppu,
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti