Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Koeviikon kuumotukset


Näitä edeltäneitä päiviä ei voi tiivistää yhteen kuvaan tai yhteen lauseeseen. Oon kokenut tällä viikolla ehkä elämäni rankimman pitkän matikan kokeen ja kun viimein lähdin viimeisenä luokasta, olo oli tosi voimaton - ainakin hetken. Kun tietää yrittäneens kaikkensa, muttei silti onnistu.. ärsyttää.

Elämä on pyöriny tosi intensiivisesti koulun ja kodin välimaastoa ja on ihanaa olla taas kaukana kaikesta ja ottaa vähän rennommin. Koeviikko yllättää aina vaikka sen jakson alussa jo tietää, mutta SILTI se aina tulee yllätyksenä. " Ai alkaako se jo ens viikolla?"


Wanhojentansseja ollaan harjoiteltu ahkerasti tässä jaksossa ja keskiviikkona loppuikin varsinaiset kurssitunnit. Nyt pitäisi siis periaatteessa osata tanssia. Puvusta ja kampauksista lupaan laittaa kuvia, ja tansseista tietysti! Ollaan väsäilty myös omaa koreografiaa viimeiseksi tanssiksi ja se on kyllä jotain niin outoa, etten tiiä voiko niitä kaikkia juttuja tanssia ees hienon mekon kanssa!


Ruokablogiin liittyen ! - Olen laittanut ruokaa (jokapäivä:D) mutta blogin tekeminen siirtyy ja siirtyy... Koitan saada tänä viikonloppuna jotain aikaiseksi.

PS. Mun juttua voi bongata tän viikon perhiksestä ja ens viikolla Keski-Pohjanmaasta :) Sanomalehtiviikko here we come!

Heippahei
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti