Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

Pojat on kuin salmiakki

Oravanjäljet.

Kiireistä on ollut - sen voi sanoa! Jouduin oikein miettimään että milloin oon viimeks ehtinyt istua koneen äärelle ja oikeasti panostaa pelkästään kirjoittamiseen.

Koemeikki ja kiharretut kutrit
Viime viikko oli tietysti yhtä juhlaa meille lukiolaisille - potkiaiset, penkkarit ja wanhat. Keskiviikkona potkaisiin abit pihalle irvailunäytelmällä ja pienin nöyryytyksin. Torstain penkkareissa meille annatettiin vähintään samalla mitalla takaisin ja hauskoihin pukuihin sonnustautuneet abit heitti meille rekasta karkkia.

Wanhat, wanhat... niistä pitää tehdä ihan oma postauksensa (kunhan saan kuvia tansseista, puvusta, hiuksista...) joten postausta on kyllä luvassa! :) Itseä tää "prinsessapäivä" tietysti jännitti paljon ja pieniä mutkia matkaan toi mekon vetoketju, joka päätti mennä rikki kenraaliharjoituksia edeltävänä iltana... mutta siitä enemmän sitten!

Mutta kaiken tän sanallisen sekamelskan voisi tiivistää; kyllä, olen vielä elossa! Hommaa riittää lomallekin asti, lehtijuttua Wanhan Kansan Puhelimista kai ilmestyy hiihtoloman jälkeen keparissa ja ja ja. Koulussakin pitäisi keretä käydä :D

Heli

1 kommentti: