Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Lomalla?


lomalle varovaisin askelin

 Päivän probleema oli selvästi mitä kivaa voisi tehdä Kokkolassa - ja vieläpä ilmaiseksi? Mulla on tänää ollu tosi filosofinen (eli tylsä) päivä. Eilen selviydyin lakkijuhlista ihan kunnialla eikä vierähtänyt kyyneliä, vaikka tiukassa olikin.

Eilen ilmaistapahtumaa nuorille ois ollu Nollapisteessä, missä ois esiintynyt Elokuu. Joo ei menty, vaikka mä olin innokkaana menossa. :P Tänään kuitenkin lähdettiin jo ennen kahtatoista kävelylle Kokkolan keskustaan ja suntilla sain todistaa kuinka sorsa varasti lokilta leivänmurusen ja lokki otti kaveritkin mukaan piinaamaan sorsaa. Välikohtauksesta selvittiin vammoitta.

Aasian grillillä syötiin kanaa ja paistettua riisiä Jussin kanssa. Oli ihan himohyvää :3 ja sitten nähtiin aivan sairaan hieno auto! (josta laitan kuvaa sitten toisten, kun saan kuvat koneelle) ja Jussi otti musta ja siitä autostakin kuvan. Meidän takana olevassa autossa istunu nainen katto meidän jälkeen vielä ku lähettiinki siitä paikalta :DD.

 Nyt oon ihaillu ikkuna auki kaunista maisemaa, lokkien ja meren ääntä ja seurannu muutenki vaa ikkunasta ulos ja kuunnellu musiikkia. Ihan hyvä että loma alkaa näin rauhallisissa tunnelmissa. Vaikka ei tää vielä lomalta tunnu. Ehkä huomenna. 


  
Vuosi sitten :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti