Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Eka viikko takana!:)

Kotona viimein, takana 7 intensiivistä päivää kaustisella. Välillä on vaan hyvä hengähtää.

Koulut siis starttas ja toinen lukiovuosi siis lähteny käyntiin. Alun ongelmat selvisivät torstaina kun kävin rehtorin kanssa muuttamassa aikatauluja. Nyt ei enää mietitytä oikeastaan mikään :) Paitsi tajuton kurkkukipu ja flunssa, sitä on nyt liikkeellä. Iltajuomaksi juonu fintreksiiniä ja strepsilsiä. Jospa tää tästä.

Flunssaisesta laulukokeesta huolimatta sain ryhmälaulutunnit ! :D Oon siis kahden muun tytön kaa lauleskelemassa sitten (ilmeisesti kolmiäänisesti). En oo ollu ennen  tällasessa mutta luulen et tulee olemaan kivaa :3 Ja sitte pianotunnit jatkuu tietysti viimevuoden tapaan.

MÄ OTIN KUVIA! Mutta muistikortti jäi Kaustiselle eli tähän postaukseen ei kuvia! :( Ens perjaintain postaukseen kahden viikon kuvat sitten ;) luvassa kuvapostausta...

Kaustinen on yhtä syksyä kun käytiin Jussin kaa juomassa Annissa kahvit, mutta kun tänään saavuin kotiin tuntuu kuin aika ois hypänny taaksepäin ainaki 3 viikkoa. Täällä on vielä kesä, mutta muutama aste viileämpi. Aurinko paisto ja oli tosi kuuma takin ja kaulahuivin kans.  Kuitenkin oon pysytelly sisällä tän kurkun takia :( sen verran käväsin pihalla et hain omasta maasta herneitä :)

Käheät terveiset täältä,
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti