Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

Fiilistelypostaus

Mulla on mahtava viikko takana, ja toivottavasti myös mahtava viikonloppu edessä. Ollu oikeesti tosi kivaa koulussa ja ylitin itseni kun uskallauduin Dream Academy-päivänä radiokoppiin Fredrik Furun ja Jimmy Westerlundin kanssa. Musta haastattelu meni tosi hyvin ja oli helppoa jutella tollasten energisten ja muutenki rentojen heppujen kanssa :) sain myös positiivista kommenttia jälkeenpäin ja tää oli sellanen 'potku' eteenpäin. Kuvia tästä voi käydä katselemassa Musiikkilukion facebook-sivuilla . 

Yleensäkin on menny tosi hyvin, tullu syötyä hyvin ja silleen :D Ja nytkin kuuntelen vaan spotifystä lempimusaa ja fiilistelen täällä kämpillä.

Tietty ois hommia hoidettavana, pari kirjotettavaa juttua on 'muhinut' ja odottanut mua jo kolmatta kuukautta. Pitäis saada jotain paperille aikaseks. Kyl tää varmaan tästä...

Ja ens viikonloppuna on venetsialaiset, eli Kokkola kutsuu perinteen mukaisesti. Varmaankin käydään katsomassa sitten ilotulitukset ja kävellään iltahämärissä takaisin nukkumaan. Päätähtenä lauantaina vissiinki Sini sabotaagi :D saa nähä miten käy..


hyvää torstaita kaikille ja anteeks ettei kuvia tähän postaukseen..

Heli

2 kommenttia:

  1. Hei oot postannu! :) ei mitään käsitystä, keitä nuo tyypit on, mutta hyvältä kuulostaa!
    Minä ja Ari vietetään venetsialaisia kotona pakkaillen, sunnuntaina muutto!

    minäkin oon postannu ;)

    VastaaPoista
  2. Joo kävin lukemassa :D Joo siis molemmat noista tyypeistä on musiikinammattilaisia, toinen tehny LA:ssa musaa mm. Pitbullin kanssa! Ettei varmaan ihan mitää pieniä heppuja.. :P

    :) Muista laittaa kuvia sitte ku muutatte!

    VastaaPoista