Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Viikko kuvina, viikko tekstinä

Heips! :)

Koneella en oo kerenny paljoa olla viikolla, ja se näkyykin blogissa. Anteeksi en pyydä vaikka mieli tekisi, ihan hyvä varmaan että oon panostanu kouluunkin ja ihmisten kanssa kahvitteluun.

Sunnuntaina tulin taas Kaustiselle rentouttavan viikonlopun jälkeen. Käväistiin asuntolassa juttelemassa ihmisten kanssa. Sen jälkeen lähdettiin Jussin kanssa kiipeilemään Kaustisen kallioille, missä sain napattuakin pari kivaa kuvaa, vaikka kelit ei olleet mitä parhaat. Oli kokoajan pieni paine ja tuntuma, että kohta sataa. Lopulta se alkoikin piskottaa.



Flunssasta huolimatta oli tosi ihanaa samoilla siellä korkealla ja ihmetellä. Ku oltiin päästy kallioilta, käveltiin laskettelurinteelle. Siellä mua odotti aivan mahtavat maisemat, erilaiset peltotilkut jotka näytti muodostavan jonkilaisen peiton. Seassa pieniä puisia taloja ja kaiken päällä harmaansininen pilvikatto.





Viikko meni sitten kuin yksi hujaus :D Muutamia kuvia kuitenkin viikolta, kuvateksteissä tarkemmin. Niin ja kävin mun ekalla ryhmälaulutunnilla! Oli ihan kivaa :) maanantaina sitten taas.

Jenni osti mulle synttärilahjaks kaks tällasta kätevää teejuttua (en osaa sanoa tarkkaa termiä :DD) mutta nää korvaa mainiosti ne irtopussit, joita ennen käytin..

Tehtiin Nepan kaa kortteja ja tulikin ihan kivoja, kuvaa taas kortit-osioon! :)

Naminami ruokaa.

Puhelimella on tullu pelattua... Tän autopelin lisäks aikaa vie ihana Pou! :)

Kouluprojektina tuntematon...
Koulu lähteny hyvin käyntiin ja pian ollaan paranemaan päin tän yskän kanssa. Eilen illalla käytiin Juthbackassa markkinoilla, mutta ainoat mitä jäi käteen oli metrilakut ja hot dog.

Rentoa viikonloppua kaikille! :)
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti