Sivut

torstai 8. elokuuta 2013

minä vs maailma

Minä ja ihmeellinen maailma

Wilmaan tulleet lukujärjestykset on kelattu etu- ja takaperin jo useampaan kertaan, mutta vieläkään ei miellytä. Kaikki tarvittavat kurssit on samalla linjalla ja toisille linjoille ei riitä kursseja, jotka passais mulle. Tuntuu että tää kouluvuosi ei tuu starttaan hyvin. Kirjakauppakin laittoi viestiä että kirjatilaus myöhästyy. No, onneksi on vielä aikaa.

unelma sylissä

Suunnitelmat tuntuvat vaan kaatuvan ja muuttuvan. En oikeestaan enää ees tiedä vastausta kysymykseen 'mikä minusta tulee isona'. Journalismi on ollu sydäntä lähellä jo yli vuoden, mutta en tiedä kuitenkaan. Tarvittas jokin suuri onnenpotku.


suuri harppaus
Koulunalku jännittää. Tästä vuodesta tulee vaikeampi kuin edellisestä. Pitäis koittaa pitää unelmistaan kiinni ja samalla ahkeroida koulunpenkillä.

Koulusta käydään tutustumassa jatko-opiskelupaikkoihin varmaan ens kuussa, ajattelin ite mennä katselemaan yliopistoja. Varmaankin Tampereelle ja Jyväskylään. Siitä sitten tarkemmin kuin se on lähempänä :)

Suuntana tuntematon?
Huomenna kutsuu ainakin Kaustinen, ehkä myös lamppi. Tuli tehtyä kaupat lopuista pitkän matikan kirjoista ja pitäis hakea ne ;) ( mikä tarkoittaa sitä, että tämä tyttö KIRJOTTAA PITKÄN MATEMATIIKAN YO-KOKEISSA IIK) . Illalla pitäis sitten 'muuttaa' ja asettua taas Kaustiselle. Asumaan. Koko talveksi. Kylmiä väreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti