Sivut

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kiirettä pitää

Viime viikonloppu menikin kokonaan Kaustisella, kun meillä oli koulussa lauantaina Pop up -päivä, jossa meidän koulun nuoret sai perustaa kolmeks tunniks omia yrityksiä. Oli tosi kiva päivä :) Päivä venyi kyllä hyvin iltapäivällekin niin en vihtiny lähteä sitten enään kotiin. Tänä viikonloppuna sitten.

Pop up -päivän lomassa meille oli ilmestyny toinen hylly keittiöön :D

Perjantaina käytiin hakemassa mulle piilarit! :) Saa nähä osaanko käyttää näitä sitte enää viikon päästä.. :D
Sunnuntaina käytiin Jennin kaa kuvaamassa vähän ympäri Kaustista ja kävin ekaa kertaa Mosalassa, Kaustisen omalla karavaanarialueella. Oli tosi kauniit maisemat, se sijaitsi Perhonjoen mutkassa.



Sattumalta löysin tän ihananihananihanan sillan, ja laitoin Jennin heti kuvaushommiin. Tuo oli tosi kaunis paikka enkä ois heti uskonu että Mosalasta löytyy mitään tällaista. Tai ylipäätään Kaustiselta. Tuli tosi hyvä fiilis ja tuohon paikkaan vois palata aina uudelleen ja uudelleen. <3

 Muuten tää alkuviikko on menny ihan mukavasti, vaikka hommaa riittää enemmän kuin aikaa. Oon koittanu suunnitella joka päivälle to do -listat, että saisin hommat lopulta valmiiksi. Tuntuu toimivan! :)

 Syksy on tullu todenteolla ja lehdistä ei oo enää paljoa jäljellä. Oon saanu ottaa trenssin ja kaulahuivin käyttöön. Tää syksy on ollu tosi outo, koska on ollu tosi lämmin! Sunnuntainakin oli ennemminkin kuuma kuin lämmin.


Ens viikolla alkaakin sitten koeviikko, enkä tiedä tuunko selviämään. Meillä koeviikko alkaa keskiviikkona Yhteiskuntaopilla. Ja maanantaina pitäis olla Tuntematon sotilas luettuna, itse tosiaan oon vasta opuksen puolessa välissä :D Ajattelin että vois vain keittää kupillisen teetä ja hypätä sohvan nurkkaan viltin alle ja lukea sen nopeasti loppuun.

kiireisenä täällä,
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti