Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksy ja marimekko

Tää viikonloppu on menny leppoisasti Ullavassa. Täällä on ollu koko viikonlopun ihan kauhee helle!

Eilen käytiin Ylivieskassa katselemassa vanhojenmekkoja. Löytyi kaks ihan sopivaa vaihtoehtoa, mutta jätin ne vielä harkintaan. Aattelin että vois vielä Kokkolassa käydä katsomassa tarkemmin :)

Käytiin myös Prismassa ja Kärkkäisellä, mutta kärkkäiseltä tuli mukaan vain halvat irtokarkit. Marimekon liikkeestä löytyikin vähän enemmän.. :D


Ensin huomasin suurella punaisella tussilla kirjoitetun alekyltin " käsipyyhkeet 10€". Siitä se ajatus sitten lähti.


Kävelin sisälle liikkeeseen käsipyyhe jo kainalossa ja sitten jäin katselemaan vielä lompakoita ja kukkaroita. Sitten tunsin suurta tarvetta ostaa uuden penaalin, johon mahtuis mun kulmaviivain ja kynät ilman mitään vaivaa. Mun silmään osui kauniskuvioinen kukkaro, joka sopis täydellisesti tähän tarkoitukseen.


Musta tuo kukkaro tuntuu ainakin vielä tosi kätevältä ja koitan pitää sitä nyt varoen ettei se pääse likaantumaan. Wish me luck.

Tänään sunnuntaina oon vaa löhöilly sisällä ja laittanu pyykkiä. Tuntuu että on niin kuuma ettei voi tehdä oikeen mitään. Jospa nyt avais Sotaromaanin ja painautuis lukemaan sitä vaikka oikein urakalla tai jotain muuta järkevää. Palautukset painostaa jo ensiviikon kalenterissa ja stressi sen kun kasvaa. Tähän pitää vain tottua - onhan tää lukio. :D
 



Syksy on täällä, sen tietää puiden lehdistä. Kohta saa laittaa villasukat jalkaan ja teevettä kiehumaan. Voishan sitä tiesti sytytellä pari kynttilääkin ;p.

Hyvää syksyn alkua
Heli 

1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia nuo kaks alinta ja kivoja ostoksia :) Voi apua, teillä on tosiaan "pian" wanhat ja saatte leikkiä prinsessoja!
    Mun blogissa on postausta kämpästä! ;)

    VastaaPoista