Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Ei oo muuta kuin aikaa


Jouluaaton keli. Nyt lunta ei lähimaillakaan..


Mitä voi tehdä silloin, kun ei oo muuta kuin aikaa?

Tänä aamuna herätyskello soi kuudelta, ja lähdettiin äidin mukana Kaustiselle. Etsittiin Jussin lainaamia kirjastonkirjoja, joiden palautuspäivä on siis tänään. Etsittiin koko talo läpi eikä kirjoja vain kerta kaikkiaan löytynyt mistään!

Samalla ikävä Kaustiselle kasvoi entisestään, kun äitin kyyti takaisin Ullavaan saapui. Onneks pääsee taas huomenna paikan päälle katsomaan kavereita uuden vuoden merkeissä :)


Lomailu ei vaan jollain tapaa sovi mulle. Aikaa on liikaa ja vaikka olisikin tekemistä, ei sitä osaa laittaa käyntiin tai ajatellakaan, koska on lomaa. Tällä tekosyyllä saan siirrettyä kaikkien koulutöiden hoitamisen huomiselle ja sitä seuraavalle päivälle. Silloin kun on tiukka deadline, tulee hommatkin hoidettua ajoissa.

Kun vapaa-aikaa on enemmän kuin tarpeeksi, saa kuitenkin tehtyä asiota mitkä muuten jäis taka-alalle. Tällainen "taka-alan asia" mulle on Sims 2, jota oon pelannut jo 6. sukupolveen. Kun on edennyt pelissä jo niin pitkälle, ettei voi lopettaa - täytyy vain jatkaa. Kaustiselle en oo kuitenkaan koskaan Simsiä ottanut mukaan.. sillä vois olla huonot seuraukset. 



Ilta menee nautiskellessa piparminttuteetä ja lukiessa mielenkiintoisia blogeja. Otan tavoitteeksi avata tänään psykologian kirjan ja edes miettiä tulevia palautustöitä.

Heli

1 kommentti:

  1. voi sims! enpä oo itekkään pelannut pitkään aikaan :D itekki oon varmaan jossain 5. tai 6. polvessa menossa!

    VastaaPoista