Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Etiäpäin!

 Joulu on juhlittu ja lahjat avattu. Oikein paljon kiitos kaikista ihanista lahoista, sain mm. muumimukeja ja hyviä kirjoja!

Vaikka joulutunnelmaa hieman karisteli tää lumeton sää, kello seitsemän herätys ja käpertyminen alakerrassa vilttiin joulupukin kuumalinjan ääreen takaa aina joulutunnelman!


Tietysti on tullut myös herkuteltua niin pipareilla kuin joulutortuillakin. Suklaat ja karkit menny myös siinä sivussa. Mutta ne on tärkeä osa joulua.

 Meidän jouluaatto meni taas perinteisesti kierrellessä pitkin maakuntaa, mutta erikoisen siitä teki aamupäiväinen aattokirkko, jossa en oo ollu pitkiin aikoihin! Soitettiin pikkuveljen kanssa muutama jouluinen kappale pienessä Ullavan kirkossa. Ja kyllä ihmisiä riittikin - osa joutui istumaan kirkon eteiseen kun ei mahtunut sisälle.
Räntätihkusta huolimatta aaton paketit löysivät osoitteensa. Käytiin myös katsomassa veljen vuoden ikäistä vauvelia, joka oli saanut kasoittain papereita. Siinä oli pikkumiehellä ihmettelemistä.
 Katseet kääntyy nyt uuteen vuoteen ja sen myötä myös pikkuhiljaa takaisin jännittävään arkeen. Odotan kyllä jo innolla, että pääsen omaan kyökkiin kokkailemaan. Mutta kaikki ilo irti lomasta vielä kun sitä on!

Voi toivottavasti teilläkin on ollut mukava joulunaika, vaikka onkin ollut nää puhuttavat kelit. Mutta kyllä talvi kerkeää vielä! :)

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti