Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nainen katulampun alla

Välillä oikein miettii, mitä tavallisen lukiolaistytön arjesta voisi sanoa. Tää kaikki pyöritys tällä viikolla tuntuu nykyään jo niin tavalliselta, että tuntuu melkein turhalta kertoa niistä. Uskon kuitenkin, että teillä on syynne lukea mun blogia ja teitä kiinnostaa mun kuulumiset. 

Kevättä kohti...


Tää viikko on mennyt tosi nopeasti ja myös tosi perinteisesti. Maanantaina istuin tiedotustiimin kokouksessa, tiistaina kokoustettiin puolestaan oppilaskunnan hallituksen kanssa. Siinä sivussa on tullut oltua bänditreeneissä ja tehtyä kouluhommia, kuten luova teksti "Nainen katulampun alla", jossa kirjoitettiin samantyylisistä tilanteista romantiikan, realismin ja naturalismin tyylisesti. Torstaina käytiin pyörähtämässä lavalla KTK:lla. 


Piristystä ja jännitystä toi kouluelämään tänään kansanedustaja Tuomo Puumala, joka kävi tänään meidän lukiolla ja saatiin esitellä Rakkaustista ja tiedotustiimin toimintaa. Haastateltiin Puumalaa myös Rakkaustisen radio-ohjelmaan! Tietysti taustalla painaa lukiouudistus, joka uhkaa myös musiikkilukioiden asemaa. Oli kuitenkin tosi rento ja hyvä meininki mikä oli tosi mukavaa! 

Just webkameralla otettu "asukuva" mutta saa jonkinlaisen käsityksen minkälaisilla vermeillä sitä oltiin haastattelemassa!
(ykköset päällä)


Tää viikonloppu meneekin sitten Ullavassa kera taloustiedon, psykologian ja logaritmifunktioiden. Ens viikon keskiviikkona alkaakin sitten urakka, josta pitäisi selvitä - vieläpä hengissä. Oon luvannut itselleni kyllä hyvät palkinnot, jos onnistun :) ! 

Tsemppiä
Heli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti