Sivut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Multivitamiini

Karu herääminen todellisuuteen herää toisinaan liian myöhään. Koeviikko on tosiaan jo kahden viikon päästä!


Viikko on oikeestaan mennyt tehdessä niitä hommia, mitä olisi pitänyt tehdä jo viime viikolla - hassusti sanottuna. Koulussa pientä perinteistä hämminkiä on aiheuttanut YO-kirjoitukset, ja myös osa kakkosista on käynyt jo tähän mennessä eväsretkellä koulun salissa - mä ei vielä. Kesän jälkeen sitten.

Kaiken tän kouluhössötyksen keskellä on ihanaa nähdä, kuinka kevät tekee tuloaan! Oon viettäny ihan mukavasti aikaa pihalle ja erityisesti pistänyt merkille lintujen paluun. Kyllä se pääskynenkin sieltä sitten tulee aikanaan.. ;)

Eilen tuli käytyä myös pitkästä aikaa musikaaliharkoissa, ensi-iltaanhan on tosiaan vaivaiset reilu kuukausi aikaa. Sieltä se valmistuu, oli hienoa nähdä että päähenkilöt ovat opiskelleet replojaan hyvin eikä paljon enää plareja näkynyt lavalla. Itsekin kun vielä pääsisi sanomaan vuorosanansa!

Tällä ajattelin selvittää YH2 itenäisen kurssin... :o
On huisia ajatella, että enää ensi jakso ja ensi vuosi - tää urakka olisi sillä ohitse! Pikkuhiljaa se ajatus sieltä kulminoituu, kun rehtorikin puhuu jo " uusista abeista " eikä koulun vanhimpia näe enää hädin tuskin ruokailussakaan.

Tästä sitten yhteiskuntaopin pariin...
Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti