Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Nuhaviikko


Moikkamoi taas! :) Tää viikko on mennyt nuhastellessa, lehtijuttua miettiessä ja eilinen Betafesteillä, jotka jatkuvat myös tänään!

Olin siis tosiaan viikolla yhden päivän pois, koska olin niin nuhainen ja kurkku kipeänä. Yritin olla tiistain koulussa, vaikka olin tosi väsynyt ja en jaksanu yhtään keskittyä tunnilla. Keskiviikon otin sitten vapaaksi.

Muutenkin koulussa meitä on kuumoteltu tällä viikolla tulevasta, koulusta lähtemisestä jne. VAIKKA meillä on vielä yksi vuosi opiskeluja edessä! Nyt tuntuu tosi kaukaiselta hakeminen yliopistoon tai ammattikorkeaan, muttei vuosi toisaalta ole niin pitkä aika...


Tän viikon kohokohta tähän mennessä on ollut BETAFEST Ktk:lla hyvällä musiikilla ja mahtavalla valoshow'lla maustettuna. Eilen lavalla nähtiin Topi Saha, Beware take care sekä Zebra and Snake. Itelle tuo musa on lähempänä sydäntä kun mitään, ja oli tosi surullista ettei salin penkit ollu edes puolillaan täynnä. Kaikki esiintyjät veti sellaisen tunnin setin, mutta ne oli kaikki tosi hyviä! Vaikka me istuttiinki sielä paikallaan, oli mahtavaa vain ottaa kengät pois jalasta, nojata taaksepäin ja nauttia musasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti