Sivut

torstai 2. heinäkuuta 2015

Haaveista totta

Alkukesä on oikeastaan mennyt pitkälti haaveillessa. Olen haaveillut muun muassa uudesta laukusta, uudesta puhelimesta, ulkomaan matkasta, opiskelupaikasta... Se, mikä tekee haaveilusta tällä kertaa erikoista, on se, että haaveet ovat toteutuneet. 

Uusi laukku oli suhteellisen helppo haave toteuttaa. Tarvittiin vain sopiva laukku, ja se löytyi Desigualin mallistosta - ja boozt.com:in alennusmyynneistä. Eli perfect match.

Laukkuun sijoitin kohtuulliset 50 euroa - ja uskon, että se tulee palvelemaan pitkään.

Uusi puhelin tuli kysymykseen, mun "vanha" Samsung Core Plus päätti heittäytyä hankalaksi ja hitaaksi. Jos sähköposti tai tekstiviesti pitää saada auki nopeasti, ei mulla oo aikaa odotella 10 minuuttia. Eikä varsinkaan varttia.

Mietin hartaasti, kuinka ison summan uskallan sijoittaa yhteen älypuhelimeen. Vertailin useita vaihtoehtoja ja lopulta päädyin LG:n vanhaan lippulaivamalliin, G3:n. Olisin muuten ostanut puhelimen Gigantista, mutta systeemi oli varsin haastava - joten siirryin Markantalon asiakkaaksi ja nettikauppatilauksen jälkeen puhelin odotti mua postissa kahden viikon jälkeen. Toimii muuten hyvin!


Mun kesä on muuten pitkä ja työntäyteinen. Siksipä varattiin kaupunkimatka loppukesästä Berliiniin! Mahtavaa, kun on jotain mitä odottaa. Luvassa on 3 päivän tiivis lomapaketti, joten pientä suunnittelua joutuu tekemään etukäteen. Lomakuumetta!


Sitten se ehkä tulevaisuuden kannalta kaikista tärkein. Opiskelupaikka. Tässä ollaan pidetty sormet ja varpaat ristissä, että ovet Tampereen yliopiston toimittajakouluun aukeaisivat. Eivät ainakaan vielä auenneet, mutta sen sijaan suuntaan syksyllä muuttolaatikoideni kanssa Jyväskylään. Matematiikka ja tilastotiede oli mun hakutoivelistalla jumbosijalla, muttei kaikista vähäisimpänä. Aion ottaa ensi vuodesta kaiken irti - kenties vaikka jatkan sillä tiellä sitten loppuun asti.

Tämä kesä on se kesä, jona tein haaveistani suunnitelmia.

Onko teillä jotain haaveita, jotka aiotte toteuttaa?


Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti