Sivut

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Rentoutumisesta


Koska oon myös perjantait, lauantait ja sunnuntait töissä, mulle käsite viikonloppu on ainakin tämän kuukauden ajan varsin vieras. Maanantait on mulle niitä vapaapäiviä, jolloin saa nukkua vähän myöhempään ja olla meikkaamatta.

Viikonloppuna olin kuitenkin menoissa mukana, Toholampi Open Airissa ja Kaustisen Folk Music Festivaleilla. Mutta tunne ei ole tietenkään sama kun joutuu lähtemään kotiin siinä vaiheessa kun "juhlat olisivat vasta aluillaan" - ainakin tietylle osalle porukasta.

Tosiaan tänään maanantaina vietin vapaapäivää jälleen Kokkolassa. Kierrettiin nopsaan Eurooppalainen ruokatori, joka olis vaatinut ehdottomasti enemmän aikaa ja paksumman rahapussin. Tällä kertaa mukaan tarttui ainoastaan kaksi isoa kimpaletta aitoa englantilaista toffeeta. Maistiaiset ainakin olivat hyviä! =)


Kun vapaapäiviä on vaan yksi, tuntuu kuin koko viikonlopun tehorentoutumispaketti pitäis mahduttaa yhteen päivään. Ottaa niin sanotusti kaikki ilo irti. Kuitenkin suurin ilo tänään vapaapäivänä taitaa olla se, kun saa käpertyä peittoihin illalla ja avata Mondo-lehden - fiilistellen tulevaa reissua. Ehkä sen vapaapäivän ei tarvikkaan olla kilpajuoksua aikaa vastaan.



Rentouttavia vapaapäiviä teillekin,

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti