Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

KUUMA!

Elämä kun tuolla ulkona on helle! Eilenkin oli päälle +25, tänään taas lähemmäs 24 astetta... Koittanu käydä pihalla mutta miten siellä voi olla ku tuntuu että varjossakin läkähtyy. Pitää nyt hetki olla sisällä ja nauttia kylmästä Sodastream-vedestä :D. Iltapäivän puolella vois käydä vadelmassa (löydettiin eilisellä lenkillä aika hyvä paikka, toivottavasti on vielä tänäänkin...)

Tää karvaturri on herättäny mut joka aamu kello viiden ja kuuden välillä... Tänään kisu oli ikkunalla jo 05:30...
Eilen siis porukat tuli takas kotiin ja vihdoin saa taas nauttia mamman pöperöistä :) Tuliaisiakin tuli! Sain uudet, hyvät farkut ja tosi hauskan kaulakorun. Kuvaa tulee sitten kun kerkeän taas ottamaan..

Björn Borgit! Tykkään tosi paljon näitten väristä, mutta onnistuin jo toiseen kenkään saamaan pienen rannun.. ._.
Huomenna kutsuis siis Tampere ja herätys olis jo ennen kello kuutta... Mutta ei tule olemaan ongelma jos Nasu hoitaa taas hommansa. Alkaa pikkuhiljaa jo uuvuttamaan joka-aamuinen maukuherätys.


Viettäkää tekin hauskaa hellepäivää, mun päivä taitaa mennä ainaki vielä hetken sisätiloissa.. Jospa sitä uskaltautuis kolmen jälkeen uloskin :P


1 kommentti:

  1. täälä savossa on se 30 astetta lämmintä, hyvä sää ottaa aurinkoa ;) ja kohta pitäis lähteä ajeleen lampille, autolla missä ei oo ilmastointia... :DD
    aivan ihanat nuo kengät !!! tahtoo samanlaiset!

    VastaaPoista