Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tampereen tuomiset

Eilen käytiin siis reissu Tampereella, herätys oli jo 05:55 ja seittämän aikoihin sitten lähdettiin ajelemaan. Välille meni n. 4h. Yhdentoista jälkeen jätettiin veli Särkänniemeen ja lähettiin katsastamaan Ideaparkia.

Kauppoja oli tietysti ihan mielin määrin, mutta tarvetta ei niinkään. Silti onnistuin löytämään muutaman kivan jutun! =)


Tän lisäks mukaan tarttui vielä käsipainot ja kaks hyllyä Pajalaan, mutta ne jätettiin Kaustiselle. Muumikalenteri ja lompakko oli ehdottomasti hakusessa, ja nyt ne on kotona <3


Mä oon sellanen ihminen, joka ei selviä kouluvuotta ilman kalenteria. Mä en ikinä olis ajoissa missään kokouksissa tai mikään ei hoituis ajallaan, jos ei olis paperia missä ne asiat lukee. Oon koittanu siirtyä jo kännykän kalenteriin, mutta musta se ei oo vielä yhtä käytännöllinen ku tää paperinen. Tää kulkee aina mukana ja on siellä missä mäkin.


Uus, isompi lompakko oli myös hakusessa. Tässä on paljon toimivampi ja tilavampi paikka kolikoille ja kortitki mahtuu yhteen siistiin riviin. Tää on myös paljon tyylikäämpi ku edellinen... Hyvä löytö! Joku vois tiesti miettiä että miks ostaa noin iso lompakko, mutta nyt kun oon alkanu kulkea vakituisesti laukun kanssa niin ei tarvi tukkia tuota taskuun :)


AINUT vaatelöytö oli GT:stä. Olin kävellä koko kaupan ohi ku näin tän söpön ketun tuijottavan mua ja ryntäsin heti etsimään kokoja. Otin pari kokoa isomman, koska tää paita on ihanan puuvillainen ja siks rento päällä. Toivottavasti kuvaa tulossa tämä päällä (pitää kysäistä tuolta 'kuvaajalta' ;) )


IKEA. Siinä on paikka, jota alkaa ymmärtämään kun on asunut vähän omillaanki. Vuosi sitten käytiin viimeksi ja silloin ajattelin että onpas turha puoti. Nyt kun sai kierrellä erilaisissa keittiöissä, makkareissa, olkkareissa ja kylppäreissä niin alkoi ymmärtämään omia tarpeita ja mielipiteitä. Pienikin keittiö näytti ihan toimivalta ja musta kylppäri ei ollutkaan liian tumma. Omaan käteen tarttui nää huopatussit mutta Pajalaan tulee tosiaan ne hyllyt + äiti osti tv-tason - saa nähdä minne se menee.


Oli huippu reissu, mutta illalla kyllä väsytti. Tänään suuntana Kokkola piiiitkästä aikaa ja shoppailu saa nyt unohtua ainakin muutamaksi viikoksi! Pitää ottaa lomasta vielä iloa irti kun sitä on, sitten koittaakin karu paluu arkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti